Shopping

Legg julehandelen til SNØ!
Vi har Norges beste sportsbutikker inne på SNØ, både hva gjelder utvalg og kompetanse. Og produktene kan du prøve inne på SNØ (verdens største prøverom), før du kjøper dem.

Viktig info! Som følger av myndighetenes nye koronatiltak er vi pålagt å stenge all aktivitet i snøsonen midlertidig. Det er med tungt hjerte at vi derfor stenger dørene til snøsonen f.o.m. 15. desember t.o.m. 12. januar, og avlyser Jul i Snøbyen for i år. Butikker, restauranter og EVO holder fortsatt åpent på SNØ. Se snø.no for mer informasjon.


Sport 1 Snø

Sport 1 Snø har en shop-in-shop-løsning med en unik merkevare-miks, og et utvalg du ikke finner i noen annen Sport 1-butikk. Her finner du alt du trenger av sports-og friluftsutstyr.


Atomic Pro Center

Atomic Pro Center leverer det beste skiutstyret som er tilgjengelig på markedet. Her møter du svært kompetente ansatte, og de tilbyr tilpasning av utstyr og service i særklasse.


Swix Flagship Store

Den nyåpnede konsept-butikken til Brav på hele 550 kvm finner du rett ved inngangen til SNØ i 2. etasje. Her finner du kjente merkevarer som Swix, Lundhags, Helsport, Toko og Ulvang.

Julemarked

I våre sjarmerende salgsboder finner du ulike produkter fra diverse produsenter fra regionen. Kjøp en julegave eller to, og la deg friste av god mat og spennende smaker.