Mat og drikke

God mat og drikke er en viktig del av førjulstiden. Vegg-i-vegg med løypene finner du et variert utvalg spisesteder, med julemeny og panoramautsikt til snøsonen. Du kan også ha årets julebord på SNØ.

Viktig info! Som følger av myndighetenes nye koronatiltak er vi pålagt å stenge all aktivitet i snøsonen midlertidig. Det er med tungt hjerte at vi derfor stenger dørene til snøsonen f.o.m. 15. desember t.o.m. 12. januar, og avlyser Jul i Snøbyen for i år. Butikker, restauranter og EVO holder fortsatt åpent på SNØ. Se snø.no for mer informasjon.Julestemning hos
SpiseriSnø

Velkommen til deilig jule-lunsj eller -middag i stemningsfulle lokaler i 2. etg. på SNØ. Talentfulle kokker byr på tradisjonsrik julemat og drikke, og deilig dessert foran peisen.


Julelunsj hos Snøfonna Restaurant

Snøfonna Restaurant byr på tradisjonsrik julelunsj i 3. etasje på SNØ. Her er det også mulig å booke julebord og selskaper for større grupper.


Julebord på SNØ,
hele desember

Vil du kombinere julemiddagen med et adrenalinfylt julebord på SNØ? En frisk start med ski eller snowboard løfter både stemning og appetitt på julebordet.