Julegrantenning

Søndag 27. november kl. 17:00

Ta med hele familien og kom i skikkelig julestemning på julegrantenning. Ordfører Ragnhild Bergheim tenner julegranen, det blir korsang med Lørenskog Musikalteater og servering av gløgg og pepperkaker. I tillegg har Julenissen lovet en helt spesiell ankomst.

Julemarked

Hver adventshelg i desember kl. 11:00-17:00

I våre sjarmerende salgsboder finner du ulike produkter fra diverse produsenter fra regionen. Kjøp en julegave eller to, og la deg friste av god mat og spennende smaker.

Gratis inngang for barn på SNØ

Søndag 27. november

Alle barn som har kledd seg ut i juletema kommer gratis inn på SNØ denne dagen. I tillegg er det gratis utleie av ski-og snowboard for alle barn mellom 5-17 år hos Sport 1 Snø.

Alltid hvit jul

Hver dag

Hos oss har vi 36 000 m2 dekket i snø, og her finnes det noe for alle og enhver. Tre nedfarter, terrengpark, langrennsløype som henger i taket, verdens høyeste innendørs isvegg og et eventyrland av is for de minste.

Juleverksted

Lørdager og søndager i advent kl. 11:00-17:00

De fineste julegavene, og den fineste julepynten, er den du lager selv. Vi legger til rette for et helt unikt juleverksted, hvor både barn og voksne kan kose seg og komme i skikkelig julestemning.