Aktiviteter

Hver lørdag og søndag frem til jul vil vi ha juleaktiviter for store og små.

Viktig info! Som følger av myndighetenes nye koronatiltak er vi pålagt å stenge all aktivitet i snøsonen midlertidig. Det er med tungt hjerte at vi derfor stenger dørene til snøsonen f.o.m. 15. desember t.o.m. 12. januar, og avlyser Jul i Snøbyen for i år. Butikker, restauranter og EVO holder fortsatt åpent på SNØ. Se snø.no for mer informasjon.Julemarked

Hver lørdag og søndag kl. 11-17
Gratis inngang

I våre sjarmerende salgsboder finner du ulike produkter fra diverse produsenter fra regionen. Kjøp en julegave eller to, og la deg friste av god mat og spennende smaker.


Juleverksted

Hver lørdag og søndag kl. 11-17
Gratis

De fineste julegavene, og den fineste julepynten, er den du lager selv. Vi legger til rette for et helt unikt juleverksted, hvor både barn og voksne kan kose seg og komme i skikkelig julestemning.


Eventyrland i is

Hver lørdag og søndag kl. 11-17,
Kjøpes i velkomstsenteret 1. etasje
150,- per barn

Vi har ikke bare snø på SNØ, men også is! I julen skaper vi et magisk eventyrland i is for de minste inne i snøsonen. Her kan man besøke oss, også uten ski på beina..Julegrantenning

Søndag 28. november kl. 17:00
Gratis

Vi starter showet med å tenne julegrana på åpningsdagen, 28. nov. Alle er invitert. Det blir korsang, Fjon kommer innom med nisselua på, og andre overraskelser.


Reinsdyr-rodeo

Hver lørdag og søndag kl. 11-17,
50,- per tur

Ho-ho-ho! Julenissen kan reise verden rundt på et øyeblikk med sine magiske reinsdyr – men klarer du å holde deg fast i vårt mekaniske reinsdyr i mer enn 30 sekunder?


Hils på Fjon

Hver lørdag og søndag
kl. 11:15-11:30 & 12:45 -13:00

Hvis du er heldig, kan du treffe på vår maskot – den vennlig trolljenta Fjon. Hun kommer nemlig innom hver lørdag og søndag i advent for å hilse på barna som er på SNØ.


Eventyrlavvo

Hver lørdag og søndag kl. 15-15:30
Gratis

Velkommen til lavvoen for å høre stemningsfulle julefortellinger for barn. Her kan man drømme seg bort til en annen verden, mens man nyter en kopp varm sjokolade i sjarmerende omgivelser.


Julehandel

Hver lørdag kl. 10-18 og søndager i desember 14-18

Legg julehandelen til SNØ!
Vi har Norges beste sportsbutikker inne på SNØ, både hva gjelder utvalg og kompetanse.


Julemat

Hver lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18


God mat og drikke er en viktig del av førjulstiden. Vegg-i-vegg med løypene finner du et variert utvalg spisesteder med panoramautsikt til snøsonen.


Juleshow

Hver lørdag og søndag f.o.m 4. des
kl. 12-12:30 & 14-14:30
Billett til snøsonen kreves

Lørenskog musikalteater inviterer til et spennende juleshow i snøsonen. Ta på godt med klær og bli med!


Gratis skiutleie til barn

28. nov-31. des
Gratis for barn under 18 år


Som en ekstra hyggelig julehilsen, får alle barn leie ski gratis (basic pakke) fra 28.11-31.12 hos Sport 1 Snø. Dette bookes hos Sport 1 i 1. etg. på SNØ.


Julekalenderen til SNØ

1.-24. desember
Alle kan delta


Vinn fantastiske premier hver dag i desember når vi kjører julekalender på Instagram. Følg SNØ Oslo. Starter 1. desember.


Gratis inngang på SNØ

28. november
Gratis

Vi vil fylle snøsonen med glade nissebarn på åpningsdagen til julemarkedet. Derfor får alle barn (under 18 år) gratis inngang til snøsonen 28. nov. om de kommer utkledd som nisser.


Pepperkakepynting

Hver søndag kl. 13:30-16:00
Gratis

Hos Restaurant Snøfonna i 3. etg. kan du kjøpe deilig julegrøt og saft til hele familien. Det blir mandel i grøten og flotte premier til den som finner den. I tillegg kan barna pynte pepperkaker hver søndag fra kl. 13:30-16:00.


Gratis skiprepp

Hver lørdag og søndag i desember
kl. 14-18
Gratis

I Swix-teltet utenfor Swix nye Flagship Store får du gratis fluorfri skiprepp hver lørdag og søndag i desember. Ta med skia og kom innom.